Wie zijn wij?


Odyssey repetitie Sportagon
Musicband Odyssey is een harmonie van een 50-tal muzikanten. Wekelijks repeteren wij in Sportagon in Tessenderlo. Wij spelen een drietal concerten per jaar.

Odyssey bestaat ook uit het jeugdorkest Yessydo. Deze beginnende en vaak jonge muzikanten worden wekelijks begeleid door een professionele dirigent. Zij spelen een aantal concerten per jaar.

Odyssey is vooral een vriendengroep die er buiten de repetities ook vaak op uittrekt: uitstapjes, Laakdal Zonder Grenzen, wandeltochten, droppings, … Ook worden af en toe activiteiten georganiseerd in Sportagon: bowling, biljart, … of gewoon iets gaan drinken.

Geïnteresseerd om een repetitie bij te wonen? Ben je op zoek naar een enthousiaste vriendengroep? Mail of bel ons gerust!

Concerten en activiteiten


Odysseydag 2014 huifkarJaarlijks organiseert Musicband Odyssey een drietal concerten: het themaconcert in O.C. De Griffel, De Sneeuwman in CC het Loo en een jeugdconcert in O.C. De Griffel.

Ook staan er niet-muzikale activiteiten op het programma: een Valentijnsontbijt, een  barbecue en een carwash op de Looise Markt. Tijdens de Odysseydag maken we in de zomer met de muzikanten en sympathisanten telkens een leuke uitstap. Ook gaan we af en toe bowlen, karten, lasershooten, … of gewoon iets drinken.
 

 

 

Geschiedenis

 

In 1991 vormden een paar muzikanten een kliekje dat begon te repeteren in een keldertje van het gemeentehuis in Tessenderlo. Dirigent werd Lut Engelen. De groep muzikanten dikte met de jaren aan en vormden Musicband Oyssey.

Een jaar later al organiseerden ze de eerste concerten. Al snel werd de groep zo groot dat vanaf dan de repetities in het Sportagon plaatsvonden. Concerten werden vanaf dan in CC het Loo, O.C. De Griffel en O.C. De Kriekel in Tessenderlo gespeeld.

Jaarlijks stonden een aantal concerten en activiteiten op het programma. Het jaarconcert en het familieoptreden De Sneeuwman werden een constante.

 

                    sponsor CRNCR                    sponsor Citrohal                    sponsor Sportagon

                                          sponsor Bouwpunt                                  sponsor BartEngelen                               sponsor Steto

                                          sponsor Auberginn                                  sponsor Automobi

                                          Sponsor Baby baby                                  sponsor Fritz                               sponsor Hoedemakers                               sponsor Siegi